Webshop: Mr. Hinkle

Net als ongeveer iedere andere vrouw hou ook ik heel erg veel van shoppen! En niet alleen in de winkels maar ook via internet vind ik het heerlijk om uren rond te snuffelen.
Kleding, speelgoed, knutselspulletjes van alles vind ik online.
Omdat ik dit zo leuk vind wil ik een hele leuke webshop met jullie delen!
Mr. Hinkle

Super leuke jongens kleding, wat echt wel heel handig is want voor jongetjes is er gewoon veel minder te vinden.
Speciaal voor mijn blog heeft de lieve Ezra een artikel over zijn webshop geschreven.

Dus ben je op zoek naar stoere jongenskleding neem dan zeker eens een kijkje!

hinkle-logo

Dag grote mensen,

Mijn naam is Ezra en ik ben de eigenaar van Mr.Hinkle, een hippe webshop met stoere en anders-dan-anders babykleding voor jongetjes. Ik ben op dit moment nog maar 11 maanden dus mijn moeder schrijft deze blogpost voor mij.
Ik ben deze webshop samen met mijn mama begonnen, omdat we merkten dat er voor babyjongetjes zoals ik, veel minder aanbod is qua kleding dan voor meisjes. Op Instagram kwamen we leuke, Nederlandse, hippe merkjes tegen. Vaak eenmanszaakjes, die ambachtelijk en eerlijk, super leuke kleding maken van Nederlandse bodem. Ons doel is om dit soort kleine bedrijven meer shine te geven door hun kleding aan te bieden op onze shop.
Nu ik zelf veel van dit soort kleding draag, dachten we: “Laten we andere mama’s het makkelijker maken door al die hippe merkjes onder 1 dak te brengen.”
 
Mama en ik weten ook hoe lastig het soms kan zijn om van internet leuke kleding te kopen. Ik word namelijk supersnel groot en je bijvoorbeeld vergissen in een maat kan soms gebeuren 🙂
Verder hoor ik mijn moeder altijd diep zuchten als boven de bestelling ook nog eens verzendkosten komen. Daarom is een andere focus van Mr.Hinkle om klantenservice zeer serieus te nemen. Elke ontevredenheid nemen wij serieus en onze verzendkosten zijn bijna altijd lager binnen en buiten Nederland. Omdat een mamaleven druk is, hebben we ook de mogelijkheid om je bestelling te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt met de “Pakjesgemak” service. Al met al hopen wij een webshop te worden waar iedereen beter van wordt; kleine ondernemingen, mama’s & papa’s en natuurlijk mijn kleine leeftijdsgenootjes. Ik hoop jullie snel te zien in mijn shop!
 

Groetjes en alvast veel shopplezier,

Ezra

Advertenties

3 gedachtes over “Webshop: Mr. Hinkle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s